Restaurant het Spijshuys

Adres
Westerbuorren 2
9212PL Boornbergum
Telefoon
0512-383047
Dinerbon.com Boornbergum Restaurant het Spijshuys
Dinerbon.com Boornbergum Restaurant het Spijshuys

In het oude dorpscafé van Boornbergum, naast Drachten, zit het restaurant Het Spijshuys. Als u wilt genieten heerlijke streekgerechten moet u zeker langskomen. U bent welkom voor een intiem diner voor twee of met uw vrienden en familie. Als u voor een zakelijkere aangelegenheid komt, maak dan gebruik van de ‘opkamer’. Als het zonnetje schijnt kunt u ook heerlijk vertoeven op het terras om een drankje te nuttigen. De kaart is gevuld met gerechten die zijn afgestemd op het seizoen en worden bereid met dagverse producten uit de streek. Door dit te doen kan Het Spijshuys haar gasten een perfect diner voorzetten en dit aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Het Spijshuys heeft immer het het motto ‘Puur, eerlijk, genieten’. Naast dit alles kunt u ook nog eens betalen met een dinercheque.

Toen er in 2014 door de vorige eigenaars een koper werd gezocht wisten ze geen betere opvolgers dan Simon en Isabelle Lamsma. Toen Simon zestien jaar geleden is begonnen als gastheer bij Het Spijshuys heeft hij een intieme relatie met het restaurant opgebouwd. Hij is de aangewezen persoon vanwege zijn kennis van het restaurant en de omgeving. Samen met zijn vrouw Isabelle en de nieuwe Chef-kok Tjeerd Elzinga hebben ze de naam van het Spijshuys hoog weten te houden.

Bij Het Spijshuys is niet alleen het eten van hoge kwaliteit. Doordat Simon officieel sommelier is kan hij u bijstaan in het maken van een wijnkeuze. Met zijn hulp drinkt u dus altijd de lekkerste wijn voor het gerecht.

Twijfel dus niet langer en ga eten bij het Spijshuys. Betaal dan ook gelijk met een dinercheque van DinerCadeau.