Marhaba

Adres
Zuidkade 72
9203 CP Drachten
Telefoon
0512 - 545450
Dinerbon.com Drachten Marhaba
Dinerbon.com Drachten Marhaba
Dinerbon.com Drachten Marhaba
Dinerbon.com Drachten Marhaba

Met uw Dinerbon genieten van heerlijke gerechten afkomstig uit het gebied rond de Middellandse Zee en het Midden-Oosten kan in Drachten bij Marhaba. Marhaba betekend welkom, en dat willen wij u dan ook op warme wijze heten, welkom! Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van de heerlijkste Mediteraanse en Midden-Oosterse maaltijden. De sfeer in ons mooie restaurant sluit hier natuurlijk perfect op aan. Onze onlangs verbouwde, mooie gevel draagt hier zeker aan bij. Met uw Dinerbon kunt u plaatsnemen in ons sfeervolle restaurant. Gezellig tafelen met een klein gezelschap in één van de tafelrijke nisjes die ons restaurant bevolken of met een iets grotere groep wat meer centraal in het restaurant zitten; wij kunnen u sowieso accommoderen. Bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op ons knusse terras, gelegen in onze binnentuin. Extra gezelligheid dus met uw Dinerbon!

Toch draait het bij Marhaba uiteindelijk om het eten. U kunt met uw Dinerbon bij ons genieten van een uiteenlopende reeks mediterrane en Midden-Oosterse gerechten. De diversiteit komt bijvoorbeeld goed tot uiting op onze kaart met voorgerechten. Zo serveren wij bijvoorbeeld heerlijke ‘Tzatziki’, een typisch Grieks gerecht, maar ook ‘Baba Gannoedsj’, de bekende auberginesalade uit het Midden-Oosten. Zo kunt u nog veel meer gerechten uit verschillende regio’s proberen bij Marhaba. Van Egyptisch tot Perzisch en van Turks tot Grieks, wij hebben veel variatie in huis! Dit samenspel van smaken uit verschillende regio’s maken Marhaba een bijzonder restaurant.

Kom gerust een keer bij ons langs met uw Dinerbon. Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u snel een keer te zien!