Restaurant Fidele

Adres
Burgemeester Wuiteweg 18
9203 KK Drachten
Telefoon
0512 548850
Dinerbon.com Drachten Restaurant Fidele
Dinerbon.com Drachten Restaurant Fidele
Dinerbon.com Drachten Restaurant Fidele
Dinerbon.com Drachten Restaurant Fidele

Dat ze ook in Friesland weten wat lekker eten is dat bewijst wel Restaurant Fidele en dan specifiek de populariteit van dit etablissement. De gerechten die er geserveerd zijn mogen met recht het neusje van de zalm genoemd worden. Dat geldt voor zowel het diner als de lunch. Sterker; bij Fidele in Drachten is een 7-gangs lunch beschikbaar. Daarnaast is Fidele ook nog eens acceptant van de dinercheque en de dinerbon. .

Fidele laat je proeven wat echt lekker is

Fidele laat je proeven wat echt lekker eten is. Neem alleen al de voorgerechten die er geserveerd worden. Dit kan variëren van een huisgemaakte vitello tonnato, gebakken watermeloen tot een terrine paling met twee bereidingen huisgerookte zalm met gerookte eidooier, peterseliemayonaise en salade met asperge. In de vorm van onder meer een overheerlijke aspergesoep biedt Fidele je een tussengerecht om vervolgens pas aan het hoofgerecht te beginnen.

Ook voor de beste en meest uitgebreide lunch

Dat hoofdgerecht kies je uiteraard zelf. Aanrader is echter absoluut de huisgebraden lamsbout met Hollandse asperges, couscous en vinaigrette. Ook de moeite waard is het ‘vers van de markt’ hoofdgerecht, met steeds een wisselend visgerecht, Hollandse asperges, doperwtenmousseline en botersaus. En ook de vegetarische aspergequiche is niet te versmaden, geserveerd met kriel aardappeltjes en botersaus. Als dessert is er ook genoeg bijzonders te kiezen, bijvoorbeeld in de vorm van sinaasappeltaart met verse rabarber aardbei macaroni en hangop met boerenyoghurt, afkomstig van eigen Friese bodem.

Huisgerookte zalm of gegratineerde geitenkaas

Je kunt je dinerbon of dinercheque ook inwisselen tegen een lunch. In dat geval is er keuze uit onder meer belegde broodjes met gerookt runder ribeye, huisgerookte zalm of een belegd broodje met gegratineerde geitenkaas, honing en pijnboompitten. Je kunt de lunch bij Fidele zo uitgebreid maken als je zelf wenst, zoals ook een high-wine er tot de mogelijkheden behoort.