Bergsma Easterein

Adres
Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Telefoon
0515 331 290
Dinerbon.com Easterein Bergsma Easterein
Dinerbon.com Easterein Bergsma Easterein

De tijd van “beppe” helemaal herbeleven? Waar kan dat nog… Bij Bergsma Easterein! Schuif aan en geniet van het ouderwets gezellige interieur en de authentiek Friesche gerechten. Sfeer en smaak vullen elkaar bij Bergsma naadloos aan. Komt u snel langs? U mag uw dinerbon altijd meenemen!

De sfeer is ontspannen en gezellig, en dat is dan ook waar wij voor staan. De houten inrichting, met de klompen in de hoek, de collage van schilderijtjes op de muur en de tegeltjes aan de wand zorgen ervoor dat u zich eventjes weer helemaal in het verleden waant. Het historische pand ligt midden in het schilderachtige dorpje Oosterend, omgeven door prachtige natuurgebieden met uitgestrekte wandel- en fietspaden. Kom bij ons binnen of neem plaats in onze romantische besloten binnentuin en geniet daar van de oudhollandse gezelligheid. Kortom: Een prachtig, pittoresk plekje in het Friese landschap. Ook ons heerlijke eten is natuurlijk volop geïnspireerd door deze prachtige provincie. Een paar voorbeelden van fantastische Friese producten waar wij mee werken zijn onder andere Friese Stellinger kaas, Wartenster mosterd en vis uit het Pikmeer. Wij gebruiken zo veel mogelijk lokale producten, dat is niet alleen authentieker Fries en veel lekkerder, maar ook beter voor het milieu.

Laat u dus verwelkomen door ons vriendelijke personeel en geniet van de heerlijke sfeer die alleen het echte Friesland u kan bieden. Bergsma is niet voor niets al jarenlang van Sneek tot Joure een begrip. Wij liggen centraal tussen Sneek, Bolsward, Franeker en Leeuwarden. Vanaf de Afsluitdijk bent u al in 12 autominuten bij ons. Dé plek om uw dinercheque te verzilveren dus! Zien we u snel?