Hotel De Stadsherberg

Adres
Oud kaatsveld 8
8801AB Franeker
Telefoon
0517-392686
Dinerbon.com Franeker Hotel De Stadsherberg
Dinerbon.com Franeker Hotel De Stadsherberg

Bewust eten is steeds belangrijker voor veel mensen in Nederland. Gelukkig kan bewust eten gemakkelijk ook erg lekker zijn. Dat bewust en lekker eten heel goed samen gaat dat weten ze ook bij H.C.R. De Stadherberg, een bewust restaurant dat een voorloper is wat betreft het koken op een bewuste en gezonde manier. Bij H.C.R. De Stadsherberg kunt u met uw dinerbon komen genieten van allerhande creaties van de bevlogen chefs, en dat op een prachtige locatie in het Friese Franeker. Het restaurant bevindt zich namelijk direct aan het water en heeft aan ditzelfde water een terras liggen met meerdere ‘verdiepingen’. Wanneer u met uw dinerbon neerstrijkt op dit terras kunt u onder het genot van een verfrissend drankje genieten van het mooie uitzicht over het water.

De producten die in de keuken van H.C.R De Stadsherberg worden gebruikt voor het samenstellen van de verassende gerechten komen vrijwel allemaal uit de eigen regio. Met deze ingrediënten vervaardigt het keukenteam op ambachtelijke wijze uw diner. U kunt bij uw bezoek aan het restaurant met uw dinerbon onder andere genieten van een gevulde zoete aardappel met diverse groenten en geitenkaas van de molkerij. Ook kunt u kiezen voor een skreifilet uit de pan met stamppot, palmkool en Hollandse garnalen.

Wilt u graag ontdekken hoe lekker bewust eten kan zijn, en dan het liefst op een mooie locatie in de provincie Friesland? Dan is een bezoek aan H.C.R. De Stadherberg echt voor u weggelegd. Besteed uw dinerbon in dit bijzondere restaurant en beleef een bijzondere culinaire avond uit met uw gezelschap!