Van der Valk Hotel Hardegarijp

Adres
Rijksstraatweg 36
9254DJ Hardegarijp
Telefoon
0511 47 57 00
Dinerbon.com Hardegarijp Van der Valk Hotel Hardegarijp

Kom dineren met uw Dinercheque in het restaurant van Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden. Ons restaurant staat bekend om de goede keuken, en bij ons ontbijten, lunchen of dineren is dan ook verrassend vanzelfsprekend. Sluit een prettig dagje Friesland af met een ontspannen diner, bijvoorbeeld op ons zonnige terras!

Met uw Dinercheque kunt u bij ons genieten van de uitgebreide kaart. Hierop vindt u vele heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze specialiteit is onze exclusieve schnitzelkaart. Ons menu volgt tevens de seizoenen, zodat u bij ons wisselend kunt genieten van heerlijke seizoensgerechten, zoals mosselpannetjes en aspergegerechten, maar ook een overheerlijke hazenpeper. Voor kinderen, bescheiden eters en vegetariërs bereiden wij speciaal samengestelde gerechten, zodat iedereen bij ons kan genieten. Uw maaltijd is ook niet compleet zonder een heerlijk dessert. Uiteraard houden wij ook rekening met een eventuele voedselallergie!

Het ontbijt wordt gepresenteerd van 6.30 tot 10.00 en bestaat uit een heerlijk buffet met vele broodjes, belegsoorten, yoghurt, fruit en lekkere eitjes. De lunch voeren wij van 12.00 tot 17.00. Onze lunchkaart bevat lichte lunchgerechten. Voor een gezellige borrel bent u ook van harte welkom. Wij hebben een uitgebreide drankenkaart, waar uiteraard ook gewoon een goed gezette kop koffie en thee op staan. De attente bediening helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Kom gerust met uw Dinercheque langs in ons gezellige restaurant. Ons keukenteam en het bedienend personeel staan altijd klaar om u in de watten te leggen. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons langs komt!