Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)

Adres
Havenplein 1
8861XA Harlingen
Telefoon
051 7858600
Dinerbon.com Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon.com Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon.com Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon.com Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)

Restaurant ’t Havenmantsje is echt een plek waar culinaire wensen in vervulling gaan. Uw Dinerbon is hier dus goed besteed! U vindt dit bijzondere restaurant in een voormalig rechtsgebouw in de Friese havenstad Harlingen. De monumentale status van het pand, de karakteristieke klokkentoren en het schitterende uitzicht over de haven zijn al redenen genoeg om een bezoekje te brengen aan ‘t Havenmantsje. Door het ruime terras en de onlangs aangebouwde serre kunt u het hele jaar door uitkijken op de langsvarende boten en schepen. In ruil voor uw Dinerbon kunt u er ook nog eens heerlijk eten en drinken!

Bij Restaurant ’t Havenmantsje wordt iedere gast volledig in de watten gelegd. Aandacht voor de gast en eerbied voor de producten staan centraal. In de menu’s van Restaurant ’t Havenmantsje worden veel lokale producten gebruikt. De zee en de kwelders van de Waddenzee leveren veel ingrediënten voor de gerechten. Proef de zee in ruil voor uw Dinerbon! Ook biedt de vruchtbare grond in de regio veel producten van topkwaliteit. Er zijn verschillende mogelijkheden tijdens het diner. Zo kunt u bijvoorbeeld om het ‘’Menu Havenmantsje’’ met een glas cava, vier amuses en vier uitgebreide gerechten bestellen. Wilt u écht uitgebreid dineren met uw Dinerbon? Ga dan voor het ‘’Menu All-In’’ bestaande uit een indrukwekkende proeverij van zes gangen inclusief aperitief, bijpassend wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises.

Bij Restaurant ’t Havenmantsje voelt iedereen zich thuis. Heeft u bepaalde allergieën of culinaire wensen? Geef dit gerust door aan één van de medewerkers zodat ze er rekening mee kunnen houden. Zo geniet iedere gast van een volledig verzorgde avond!