Noflik Langwar

Adres
Buorren 35
8525EC Langweer
Telefoon
0513 499 169
Dinerbon.com Langweer Noflik Langwar
Dinerbon.com Langweer Noflik Langwar

De tijd van “beppe” helemaal herbeleven? Waar kan dat nog… Bij Noflik Langwar! Schuif aan en geniet van het ouderwets gezellige interieur en de authentiek Friesche gerechten. Sfeer en smaak vullen elkaar bij Noflik naadloos aan. Komt u snel langs? U mag uw dinerbon altijd meenemen!

In het Fries betekent “Noflik” gezellig en dat is dan ook waar wij voor staan. De houten inrichting, met de klompen in de hoek, de collage van schilderijtjes op de muur en de tegeltjes aan de wand zorgen ervoor dat u zich eventjes weer helemaal in het verleden waant. Het historische pand aan de Buorren in Langwar stamt uit 1766. Kom bij ons binnen of ga op ons terras zitten en geniet daar van de oudhollandse gezelligheid. Ons terras is overschaduwd door loofbomen en wordt opgezet op de klinkers. Een prachtig, pittoresk plekje in het Friese landschap. Ook ons heerlijke eten is natuurlijk volop geïnspireerd door deze prachtige provincie. Een paar voorbeelden van fantastische Friese producten waar wij mee werken zijn onder ander Friesche kazen van Boer Sjoerd, biologische Rinse appelstroop en Fries bier uit Bolsward. Wij gebruiken zo veel mogelijk lokale producten, dat is niet alleen authentieker Fries en veel lekkerder, maar ook beter voor het milieu.

Laat u dus verwelkomen door ons vriendelijke personeel en geniet van de heerlijke sfeer die alleen het echte Friesland u kan bieden. Noflik is niet voor niets al jarenlang van Sneek tot Joure een begrip. Dé plek om uw dinerbon te verzilveren dus! Zien we u snel?