Eetablissment Liuwherne

Adres
Vrouwenpoort 1
8911 DD Leeuwarden
Telefoon
058-2128851
Dinerbon.com Leeuwarden Eetablissment Liuwherne
Dinerbon.com Leeuwarden Eetablissment Liuwherne
Dinerbon.com Leeuwarden Eetablissment Liuwherne

Voor een vlugge hap kunt u altijd wel ergens terecht in Leeuwarden. Zo ook in de buurt van het prachtige park dat zich naast de Westerplantage bevindt. Hier kunt u namelijk het bijzondere ‘Eetablissement’ Liuwherne vinden. Dit gezellige eetcafé heeft een nagenoeg perfecte ligging. Het zit op steenworp afstand van het centrum en de jachthaven ‘de Prinsentuin’ ligt letterlijk om de hoek. Ze weten de prachtige ligging geweldig te combineren met een aangename inrichting en dat zorgt ervoor dat het uitermate goed toeven is op het terras en in het gebouw van Liuwherne. Dat geldt trouwens ook als u hier met een dinarcadeaukaart van Diner Cadeau wilt betalen.

Omdat het natuurlijk een Fries etablissement is weten ze heel goed wat lekker eten is bij Liuwherne. Ze hebben dan ook een wijd aanbod van heerlijke gerechten op de kaart staan. Van kraakverse visgerechten tot heerlijke lappen vlees. Naast het à la carte menu hebben ze ook een groot aantal dagverse producten. Zoals een visschotel die veranderd afhankelijk van wat de lokale visserij weet op te duiken. Tot een dagschotel, die zoals de naam al doet vermoeden, elke dag veranderd afhankelijk van wat de chef weet te vinden op de markt.

Omdat het restaurant al sinds het einde van de jaren negentig op dezelfde plek zit en niet van eigenaar is veranderd kunt u ervan uitgaan dat ze hier precies weten hoe ze het hun gasten naar hun zin moeten maken. Daar zijn ze zo onderhand meester in geworden. En dat is te merken aan het feit dat de gasten regelmatig terug blijven komen. U kunt daar ook onderdeel van worden met een dinercheque van Diner Cadeau.