Eetcafe Spinoza

Adres
Eewal 50-52
8911 GT Leeuwarden
Telefoon
058-212 93 93
Dinerbon.com Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Dinerbon.com Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Dinerbon.com Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Dinerbon.com Leeuwarden Eetcafe Spinoza

In het kloppend hart van Leeuwarden zit het gezelligste café van het noorden. Het gaat hier natuurlijk om het Eetcafé Spinoza. Hier wordt u opgevangen door de goede handen van Corné van de Erve. Hij is al sinds 2006 eigenaar van dit gezellige eetcafé en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel zitten. 

Ook het personeel stroopt daarvoor de mouwen op. Wat vooral een aangename verrassing kan zijn, is de mogelijkheid dat het personeel voor u een Theater voorstelling opvoert. U hoeft daar niet eens extra voor te betalen. Wat een traktatie. Zeker als u met een dinercheque van Diner Cadeau betaalt.

Er is in het Eetcafé altijd plaats, ook als u even geen honger heeft. Maar doordat er zulke goede geuren uit de keuken komen gebeurt bijna altijd dat men toch een vorkje mee gaat prikken. Dat kan dan natuurlijk ook gewoon, want bij Spinoza doet men nooit moeilijk. U kunt ook altijd plaatsnemen in de sfeervolle binnentuin die elk seizoen een nieuwe aankleding krijgt. Het voelt in de binnentuin nog meer alsof u op bezoek bent bij Corné en zijn familie, de bediening.

Bij Spinoza verzorgen ze ook een wijd aanbod van arrangementen. Denk hierbij aan een pubquiz tot een volledige theater voorstelling. Het is allemaal even spannend, vooral Het Moordspel Diner waarbij u onderdeel wordt van Flikken: Leeuwarden. Bent u de volgende Viktor Reinier?

Laat niet langer op u wachten en kom een vorkje mee prikken in dit buitengewone Eetcafé. Vergeet vooral niet om de dinercheque van Diner Cadeau mee te nemen.