Proeflokaal Wouters

Adres
Sophialaan 5
8911 AE Leeuwarden
Telefoon
058 2133668
Dinerbon.com Leeuwarden Proeflokaal Wouters
Dinerbon.com Leeuwarden Proeflokaal Wouters
Dinerbon.com Leeuwarden Proeflokaal Wouters
Dinerbon.com Leeuwarden Proeflokaal Wouters

De stad Leeuwarden is een historische stad en daarom zeer geschikt om eens te bezoeken. Neem dan gelijk ook je Restaurant cadeau mee om te gebruiken in Proeflokaal Wouters. Proeflokaal Wouters is gunstig gesitueerd in het Centrum van Leeuwarden, tegenover het Centraal Station. Je kunt hier aanschuiven voor een lunch tussen de middag, maar ook 's avonds voor het diner of kom gewoon met je Restaurantbon langs om gezellig te borrelen met een hapje en drankje. Daarnaast zijn de ruimte van Proeflokaal Wouters ook beschikbaar voor vergaderingen, bijeenkomsten of een feestje. Hierbij kun je ook het eten en drinken volledig laten regelen door Proeflokaal Wouters.

Lekker dineren bij Proeflokaal Wouters

Het diner is een echt Restaurant cadeau, waarbij je een uitgebreide dinerkaart voor je krijgt. Alle gerechten die vegetarisch zijn, zijn netjes gemerkt, zodat ook vegetariërs voldoende keuze hebben. Als voorgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rundercarpaccio of een bietencarpaccio, verse zalm of wil je het liever bij een eenvoudig broodplankje houden? Ook serveert Proeflokaal Wouters een selectie van diverse soepen als voorgerecht. De hoofdgerechten bestaan uit vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten. Vleesgerechten zijn bijvoorbeeld gildehoen, rumpsteak, biefstuk of een lekkere burger. Wil je een visgerecht, dan kies je uit een sliptong of vraag wat de vangst van de dag is. Natuurlijk heeft Proeflokaal Wouters een selectie van diverse lekkere desserts. Dit kan een kaasplankje zijn, maar ook een crème brûlée, sorbet of een warm chocoladetaartje. Ook de lunchkaart is uitgebreid, met diverse belegde broodjes, huisgemaakte soepen, tosti's of eiergerechten. Met een maaltijdsalade lunch je nog eens heel gezond. Kom je om een drankje te drinken, dan krijg je een borrelkaart met diverse hapjes en drankjes.

Bijeenkomsten en feesten

Proeflokaal Wouters heeft diverse zalen die met de Restaurantbon gehuurd kunnen worden voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten. De grote zaal is beschikbaar tot 60 personen bij een staande bijeenkomst of receptie. Er zijn ook enkele zitopstellingen beschikbaar, afhankelijk van het aantal personen. De kleine zaal is een vergaderzaal tot maximaal 10 personen. Tevens zijn alle vergaderfaciliteiten aanwezig in de zalen. Ook je bruiloft, jubileum of verjaardag kan volledig door Proeflokaal Wouters worden verzorgd.