Unia 12

Adres
Uniabuurt 12
8911 LB Leeuwarden
Telefoon
06 44357031
Dinerbon.com Leeuwarden Unia 12
Dinerbon.com Leeuwarden Unia 12
Dinerbon.com Leeuwarden Unia 12
Dinerbon.com Leeuwarden Unia 12

Bij Unia 12 in Leeuwarden draait het altijd om de gasten. Het is belangrijk dat u altijd met een goed gevoel de avond door komt. Daarom is het een gemiste kans om niet dit restaurant aan te doen als u een dagje in Leeuwarden door brengt. Het is een bijzondere ervaring. Omdat u nu ook kunt betalen met de dinercheque kunt u het niet langer uitstellen.

Het is duidelijk dat ze bij Unia 12 u het gevoel willen geven van een huiskamer. De kaart sluit hier naadloos bij aan. Het is een simpele kaart maar hij is gevarieerd genoeg zodat u precies kan eten wat u wilt. Er is ook nagedacht over de kinderen, die kunnen speciale kindergerechten bestellen. Ze willen bij Unia 12 echt dat iedereen kan genieten. En met de vriendelijke bediening en het lekkere eten kan dat bijna niet misgaan. Maar een maaltijd is niet compleet zonder een lekker drankje erbij. Hiervoor kunt u een keus maken uit exclusieve wijnen of zelfs een kans wagen met de uitgebreide collectie whisky. Het is uw geld of uw dinercheque zeker waard.

Als u echt heeft genoten en u snakt naar meer dan kan dit zeker. Er is een groot assortiment arrangement maar u kunt Unia 12 ook vragen de catering te verzorgen als u iets te vieren heeft.

Ze staan bij Unia 12 klaar om u warm to onthalen. Laat u dus verwennen.