Landhotel de IJsvogel

Adres
Legemeersterweg 1a
8527 DS Legemeer
Telefoon
0513 432999
Dinerbon.com Legemeer Landhotel de IJsvogel
Dinerbon.com Legemeer Landhotel de IJsvogel
Dinerbon.com Legemeer Landhotel de IJsvogel
Dinerbon.com Legemeer Landhotel de IJsvogel

Bent u toe aan een heerlijke ontspannen avondje uit zonder poespas? Kom dan met uw dinerbon naar Restaurant Landhotel Legemeer in het gelijknamige Friese plaatsje Legemeer. In dit luxe restaurant dat zich bevind in een vier sterren Hampshire Hotel kunt u zich een avond in de watten laten leggen en even helemaal tot rust komen. U bevindt zich in een prachtige omgeving in de buurt van bos, weide en water, waardoor er legio mogelijkheden voor recreatie zijn in de buurt. Wandel of fiets door een van de vier grote nationale parken in Friesland, Spot bijzondere vogels zoals de blauwborst of bruine kiekendief of maak een boswandeling in het Drents-Friese Wold. Bent u meer een waterrat? Op het prachtige Legemeer kunt u heerlijk zeilen in bijvoorbeeld een platbodem of per kano of roeiboot de wateren verkennen.

In de keuken van restaurant Landhotel Legemeer staat een alom geprezen chef-kok. Het restaurant is te vinden in onder andere de Michelin Gids en de ‘Lekker’ en u kunt dan ook een diner van niveau verwachten wanneer u een tafeltje reserveert in dit restaurant. De chef gebruikt in zijn gerechten dagverse producten die voor zover mogelijk uit de eigen Friese streek komen. Dit om de kwaliteit en de smaak van de producten te garanderen en een echte Friese twist aan de gerechten te geven.

Bent u al benieuwd welke verassingen de chef voor u op tafel zal zetten in dit rustgevende restaurant te midden van de natuur? Neem dan uw dinerbon in de hand en kom langs bij restaurant Landhotel Legemeer.