Restaurant Loevestein

Adres
Trijehoek 9
8408 HA Lippenhuizen
Telefoon
0513 - 461504
Dinerbon.com Lippenhuizen Restaurant Loevestein
Dinerbon.com Lippenhuizen Restaurant Loevestein
Dinerbon.com Lippenhuizen Restaurant Loevestein
Dinerbon.com Lippenhuizen Restaurant Loevestein

Ergens tussen de bossen bij het kleine Friese plaatsje Lippenhuizen is Restaurant Loevestein gevestigd. Met uw Dinerbon kunt u hier van woensdag tot en met zondag terecht voor een gezellige avond uit. Ondanks de luxe uitstraling, is dit restaurant toegankelijk voor iedereen. Ze verwelkomen een gevarieerd gastenbestand van zakendiners, vergaderingen, familiefeesten tot en met gasten die gewoon een avondje willen komen dineren. Lekker eten voor een schappelijke prijs.

Restaurant Loevestein heeft een open keuken waar de lekkerste voor-, hoofd en nagerechten worden klaargemaakt door de chefs. U kunt dus zelf meekijken hoe uw eten wordt bereid. Op de menukaart staan vooral veel gerechten waar het stuk vlees of vis centraal staat. Ze hebben zelfs een aantal opties waarbij u in ruil voor uw Dinerbon onbeperkt bij kunt bestellen. Ideaal voor de grote eter! Dit is bijvoorbeeld het geval bij spare ribs, gamba’s en sliptong. Voor de vegetariërs wordt er in overleg een smaakvol vegetarisch gerecht voor u bereid. Voor €34,50 krijgt u al een driegangenmenu, waarbij u van tevoren niet weet wat er op uw bord terecht komt. Maar u kunt dan wel uw voorkeur aangeven voor vlees, vis of vegetarisch. Een echt verassingsmaal met uw Dinerbon!

Uw kinderen zijn ook van harte welkom bij Restaurant Loevestein. Er is een uitgebreid kindermenu, waar bijvoorbeeld gefrituurde snacks, een biefstuk en een zalmfilet op te vinden zijn. De dieren-ijscoupe kan meegenomen worden naar huis! Tijdens het diner kunnen de kinderen terecht in de kinderkamer met flipperkast, keukentje en playstation. Het ideale avondje uit voor het hele gezin. Neem dan vooral ook uw Dinerbon mee.