Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)

Adres
Van Heeckerenstraat 10
9163 GZ Nes (Ameland)
Telefoon
0519 - 542760
Dinerbon.com Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)
Dinerbon.com Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)
Dinerbon.com Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)
Dinerbon.com Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)

Er is meer dan genoeg avontuur te beleven op het waddeneiland Ameland. Er is een ruim aanbod van prachtige wandel- en fietsroutes die door de prachtige natuur lopen. Ook is het op het water rondom het eiland goed toeven. Van al deze avonturen krijgt iedereen wel een lekkere trek. Gelukkig is deze te stillen bij het gezelligste eetcafé van Ameland, het Nes Café Ameland. Hier wordt nu ook de dinercheque van Diner Cadeau geaccepteerd.

Voor de bewoners van Ameland is het al jaren algemene kennis dat u voor een geslaagde avond naar Nes Café moet. Naast een gezellig dorpscafé heeft het ook nog een geweldig restaurant. Het café heeft zo’n goede naam omdat het eten op een heel bijzondere manier bereidt wordt. Door middel van de Big Green Egg, een speciale klei-over, kan het eten op precies de juiste temperatuur klaargemaakt worden. Deze speciale techniek zorgt voor een optimale combinatie van kleur, geur en smaak, het is een traktatie voor al uw zintuigen. Het is de inwoners van Ameland al sinds 2012 bekend dat het vlees bij Nes Café van de hoogste kwaliteit is. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de kinderen. Er is voor de kleintjes namelijk een speciaal kindermenu. Want Nes Café vindt dat iedereen een heerlijke maaltijd verdiend.

Het café is dus niet alleen een traktatie voor de echte bourdondier, het is ook gemakkelijk bereikbaar. U kunt niet alleen altijd uw fiets kwijt en gratis parkeren voor de deur, u kunt zelfs met uw boot aanmeren op een steenworp afstand. Laat u dus snel op een Amelandse manier verwennen door het gastvrije personeel. Betaal vooral met uw dinercheque van Diner Cadeau.