Cook En Ny

Adres
Eerste Oosterkade 24
8605 AA Sneek
Telefoon
051 5433019
Dinerbon.com Sneek Cook En Ny

Cook&Ny vindt dat men tegenwoordig niet lang genoeg tafelt. Daar hebben ze dan ook een oplossing voor, het enige dat u daarvoor hoeft te doen is goed gezelschap meenemen. Door heerlijke tapas te koken en een prachtige locatie aan te leveren kan het al bijna niet meer mis gaan. Het motto van Cook&Ny is dan ook ‘Culinair genieten’ en zodra u een hapje bent komen eten zult u merken dat ze hier ook naar leven. Ze zorgen ervoor dat iedereen een avond kan genieten. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.

De naam Cook&Ny zorgt vaak voor discussie. Dat is echter nergens voor nodig. Het heeft niets met de stad New York te maken, ondanks dat het restaurant daar niet zou misstaan, maar het is een woordgrapje op de namen van de eigenaren. Helna Koekkoek en Paul Nijdam. De uitspraak is dus ‘Koek en Ei’. Maar het toeval wil dat de naam in het fries weer iets anders betekend, Kook en Nieuw. Er zit dus een hoop achter een simpele naam als Cook&Ny. Zo is het ook voor het eten. Achter de simpele, maar uitgebreide, kaart gaan een plethora van smaken schuil. Omdat de gerechten kleine porties zijn kunt u alle smaken uitproberen. Een aanrader.

Door de locatie wordt de hele ervaring compleet gemaakt. Het restaurant zit in het hartje van Sneek en aan het water. Als u met de boot wilt komen is dat geen enkel probleem. Het terras is perfect voor de zwoele zomeravonden maar ook als het wat kouder wordt door de terrasverwarming. Laat u verrassen door deze bijzondere ervaring. U kunt natuurlijk gewoon betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.