Hotel de Wijnberg

Adres
Marktstraat 23
8601 CS Sneek
Telefoon
0515 412421
Dinerbon.com Sneek Hotel de Wijnberg
Dinerbon.com Sneek Hotel de Wijnberg
Dinerbon.com Sneek Hotel de Wijnberg

Woont u in Sneek, of bent u hier op bezoek? Dan moet u zeker een keer langskomen bij hotel-restaurant de Wijnberg. De Wijnberg huist in een sfeervol monumentaal pand midden in het centrum van Sneek. Bij ons kunt u genieten voor een heerlijke diner of lunch. U kunt proeven van de unieke streekgerechten in een gezellige, rustige en tijdloze sfeer. Neem uw dinerbon mee en geniet schuif bij ons aan!

In hotel-restaurant de Wijnberg staat de chef-kok voor u klaar om de lekkerste streekgerechten en culinaire hoogstandjes voor u te bereiden. Wij bieden u een ruime keuze uit de meest voortreffelijke vis, vlees en vegetarische gerechten. Ook kunt u de keuze maken uit heerlijke soepen en voorgerechten. Al onze gerechten worden geserveerd met een goed bijpassend garnituur. U kunt ook uw vertrouwen leggen in de expertise van onze chef-kok en kies uit een van onze specialiteiten van de chef. Neem uw dinerbon mee en laat u verrassen door een van onze unieke gerechten.

In de zomermaanden kunt u ook plaatsnemen op ons terras gelegen in hartje Sneek. Vanaf ons terras heeft u een levendig uitzicht dat nooit verveelt.

Kinderen zijn bij ons ook van harte welkom, zo hebben wij een heerlijk kindermenu samengesteld voor de kleine eters. Uw kind zal het restaurant met een glimlach verlatem

Naast ons restaurant kunt u ook plaatsnemen in onze sfeervolle brasserie waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Zien we u snel verschijnen? U bent ook met uw dinerbon van harte welkom.