Restaurant de Zwarte Haan

Adres
Nieuwebildtdijk 428
9079 PG St. Jacobiparochie
Telefoon
0518-401649
Dinerbon.com St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Dinerbon.com St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Dinerbon.com St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Dinerbon.com St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan

Dat er op het einde van de wereld gegeten kan worden is niet iedereen bekend. Het is zeker wel het geval, zoals bij De Zwarte Haan. Dit restaurant ligt op een adembenemende locatie en heeft daarmee niet alleen een bijzonder uitzicht maar weet het ook klaar te spelen om alle buikjes te vullen. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom.

Het restaurant ligt in het monumentale Sint Jacobsparochiem Sint Jabik in het Fries, en is daarmee een belangrijk onderdeel van de lokale geschiedenis geworden. Deze parochie is zo mooi gelegen dat het lastig is om uit te leggen wat u daar te wachten staat. Staand op de zeedijk kunt u uitkijken over de Waddenzee en op klaarlichte dag kunt u heel duidelijke Ameland zien liggen. Landinwaarts kijkt u uit over het idyllische Fryske landschap. Menig gast van De Zwarte Haan raakt ontroerd door het schouwspel, vooral omdat er een heerlijke maaltijd bij zit.

Want dat kunnen ze wel bij dit restaurant. De keukenbrigade gaat met veel zorg voor het eten te werk. Met meer zorg dan veel andere restaurants en dat is beloond met een bijzonder certificaat, het Waddengoud. Dit certificaat representeert de extra moeite die het restaurant doet om de duurzaamheid van het eten te waarborgen. Maar dat betekent ook dat ze altijd met streekproducten werken en hun ingrediënten dagvers zijn. Verder werken ze met een seizoensgebonden kaart waardoor het elke keer dat u komt eten het weer een verrassing is.

Kom dus snel langs en laat u echt Frysk verwennen. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.