Gestrand Eten Aan Zee

Adres
Havenweg 3
8899BB Vlieland
Telefoon
056-2451195
Dinerbon.com Vlieland Gestrand Eten Aan Zee

Bij Restaurant Gestrand, het restaurant van Hotel Zeezicht, kunt u optimaal van Vlieland genieten. U heeft vanuit het restaurant een prachtig uitzicht op de zee, maar als u iets doorloopt, vindt u daar de Dorpsstraat, een van de gezelligste delen van Vlieland met haar vele winkeltjes vol leuke snuisterijen en pittoreske huisjes. Zo worden de twee fijnste dingen van Vlieland bij Gestrand moeiteloos gecombineerd. Kom bij ons genieten van onze speciale, door het eiland geïnspireerde smaken en betaal gewoon met uw dinerbon!

Heerlijke gerechten, een prachtig uitzicht en een goede service: dat kenmerkt Gestrand. Kom bij ons genieten van de lekkerste vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Kom proeven van de sfeer en de smaken van Vlieland, die u bijvoorbeeld kunt herkennen in gerechten als de coquilles met rucola en serrano ham, de Noordzee vissoep, de diamant haas met reuzegamba’s, het stoofpotje van lam met rozemarijn, de biefstuk met paté van de cranberries waar Vlieland bekend om staat, de gebakken makreelfilet, de cannelloni met roomkaas en spinazie, en nog veel meer smakelijks. Neem plaats op ons terras of ga in ons sfeervol ingerichte restaurant zitten. Bij alles laten we ons inspireren door de authentieke strandsfeer die het eiland rijk is. Ga lekker zitten en laat u door ons enthousiaste team verwennen met lekkere gerechten, een borrel met bijpassende hapjes of een lekkere kop koffie. Dat alles doet u geheel in eilander stijl. Voel u bij gestrand even helemaal een eilandbewoner.

Kom bij ons dus genieten van het ultieme vakantiegevoel, laat u verwennen en geniet van de zon, het strand en de zee. Neem uw dinerbon gezellig mee!