Grandcafe De Oude Stoep

Adres
Dorpsstraat 81
8899AD Vlieland
Telefoon
0562 453 043
Dinerbon.com Vlieland Grandcafe De Oude Stoep

Wie op Vlieland komt, komt in de Dorpsstraat. In deze pittoreske en centraal gelegen straat in Oost-Vlieland vindt u het monumentale pand waarin Grand Café de Oude Stoep is gevestigd. U kunt in ons restaurant heerlijk dineren met een glas wijn, maar ook uitstekend lunchen, en dat allemaal op een absolute toplocatie. Vanaf nu kunt u bij ons ook met uw dinerbon aanschuiven.

De warme inrichting van ons restaurant is door het strand en de zee geïnspireerd, maar is huiselijk. In de zomer kunt u ook plaatsnemen op ons zogenaamde waddenterras. Deze naam heeft het niet voor niets, u heeft hier namelijk een fantastisch uitzicht op de Waddenzee. Het vakantiegevoel dat de zee u geeft vindt u niet zomaar overal! Zeker als u zich daarbij in de watten kunt laten leggen door ons gastvrije personeel en kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Als u dat alles dan ook nog met uw dinerbon kunt afrekenen is het feest helemaal compleet. Kom bij ons zitten en doe u tegoed aan een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Denk bijvoorbeeld aan malse maiskip uit de oven, Schotse kogelbiefstuk met kruidenboter, couscous met feta en aubergine, kabeljauwfilet met tomaten vinaigrette, zalmmoot met ravigottesaus en nog veel meer. Hierbij schenken wij u een van onze uitstekende wijnen. U kan bij ons natuurlijk ook plaatsnemen voor een borrel of een kop koffie. Heeft u allergieën of speciale diëten? Ook daar kunnen wij rekening mee houden.

Kom bij ons dus genieten van het ultieme vakantiegevoel, laat u verwennen en geniet van de zon, het strand en de zee. Neem uw dinerbon gezellig mee!