Restaurant 't Geuzennest

Adres
Havenweg 1
8899 BB Vlieland
Telefoon
0562 451 324
Dinerbon.com Vlieland Restaurant 't Geuzennest

Bij Restaurant ‘t Geuzennest, het restaurant van Hotel Zeezicht, kunt u optimaal van Vlieland genieten. Aan de ene kant heeft u de Dorpsstraat, een van de gezelligste delen van Vlieland met haar vele winkeltjes vol luike snuisterijen en pittoreske huisjes, aan de andere kant heeft u vanuit het restaurant een prachtig uitzicht op de zee. Zo worden de twee fijnste dingen van Vlieland bij ‘t Geuzennest moeiteloos gecombineerd. Kom bij ons genieten van onze speciale, door het eiland geïnspireerde smaken en betaal gewoon met uw dinerbon!

Hotel Zeezicht en het bijbehorende Restaurant ‘t Geuzennest heeft al jarenlang een goede naam op het eiland. Niet enkel door de ligging, maar ook om de befaamde Schoteldiners. U kunt kiezen voor de Captain’s diner (van het eiland), de Batavieren Schotel (van het land), of als u liever de zilte zee wil proeven, de Neptunus Schotel (uit de zee). Wat uw keuze ook is, het is gegarandeerd een heerlijk diner voor twee. Natuurlijk hebben wij ook een a la carte kaart, waar u een keuze kunt maken aan een gevarieerd aanbod van de lekkerste gerechten. In veel van die gerechten zijn producten van het eiland verwerkt, waardoor er in ieder maal weer nieuwe, bijzondere eilander smaken te ontdekken zijn. Grote favorieten zijn onder andere de oosterse ossenhaaspuntjes, de Zeezicht biefstuk, de geitenkaas/cranberry salade en het overheerlijke stoofpotje van verschillende vis.

Kom snel proeven van onze lekkere smaken, genieten van de prachtige locatie en uitwaaien op ons fantastische eiland. Neem uw dinerbon vooral met u mee!