De Grie Restaurant

Adres
Badweg West 4
8881HG West aan Zee (Terschelling)
Telefoon
0562-449090
Dinerbon.com West aan Zee (Terschelling) De Grie Restaurant
Dinerbon.com West aan Zee (Terschelling) De Grie Restaurant
Dinerbon.com West aan Zee (Terschelling) De Grie Restaurant

Besteed uw dinerbon op Terschelling bij De Grie Restaurant aan Zee, onderdeel van Hotel Paal 8. Schitterend gelegen bovenop de duinen is het hotel omgeven door kilometers duingebied en bij mooi weer is de kustlijn tot aan Harlingen te zien. Een van de breedste stranden van Nederland ligt pal voor het hotel. Op het noorden heeft men een prachtig uitzicht over zee en in alle andere richtingen over de duinen. Terschelling is bij uitstek een fietseiland en de fietspaden zijn uitstekend onderhouden. Bij het hotel kan men fietsen huren.

In De Grië Restaurant aan Zee kunt met uw dinerbon genieten van het uitzicht op de duinen terwijl de heerlijkste gerechten worden geserveerd. De gerechten volgen de seizoenen en worden met dagverse producten bereid. Op het menu staan gerechten die op verfrissende wijze klassiek en modern verenigen, met lokale specialiteiten en seizoensproducten in de hoofdrol. Ons deskundige keukenteam wordt aangevoerd door chef-kok Joos van Strien. Samen zorgen zij altijd voor een culinair feestje, dat u nu dus ook met uw Dinerbon kunt bijwonen!

Bij de Grie bent u elke dag welkom voor de lunch en het diner met een prachtig uitzicht! Met mooi weer is het helemaal feest, want dan kunt u terecht op ons zonnige terras. Naast onze kaart bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze culinaire arrangementen. Hierbij moet u denken aan een paar daagjes weg met vrienden of familie terwijl u wordt verrast met bijzondere gastronomie. Kijk eens naar onze mogelijkheden!

Bij de Grie Restaurant aan Zee is uw Dinerbon altijd uitstekend besteed. Wij heten u van harte welkom!