Caracol

Adres
Molenstraat 7
8881BR West-Terschelling
Telefoon
0562 443 694
Dinerbon.com West-Terschelling Caracol

Restaurant Caracol is gevestigd in het centrum van West-Terschelling. Ons restaurant is een mooi, typisch pittoresk en Tereschellinger pand. De Waddenzee ligt op loopafstand van het restaurant, u kunt dus ideaal genieten van een mooie wandeling langs de Waddenzee voor of nadat u bij ons heeft gegeten met uw dinerbon. De omgeving en wij als restaurant hebben u veel te bieden waardoor iedereen een ideale dag kan beleven. Wij beschikken ook over een terras waar u kunt eten met mooi weer en tegelijkertijd de Waddenzee kunt ruiken.

In onze keuken worden de gerechten met veel passie en geduld bereid. Onze koks gebruiken graag verse en lekkere ingrediënten uit de Waddenzee  en steekproducten uit Terschelling. Wij hebben daarom ook een eigen biologische tuin waar wij onze verse groente en fruit in verbouwen. Hiermee worden elke dag verse sauzen, soepen en nagerechten gemaakt. Per seizoen wisselen onze gerechten, omdat de natuur ons elk seizoen andere producten aanbiedt. Met uw dinerbon kunt u kiezen uit lamsvlees in het voorjaar, verse wilde zeebaars van mei t/m september en mosselen, kokkels, oesters, cranberries of onze wildgerechten in het naseizoen.
Het verassingsmenu die onze keuken samenstelt bestaat uit drie tot acht gangen. U kunt zich dus helemaal laten verassen door de keuken of u kunt bij ons aangeven dat u liever vis, vlees of vegetarisch eet.

Terschelling en het Caracol bieden u de mogelijkheid voor een geweldig dagje uit. Wij hopen u dan ook te zien langskomen met uw dinerbon in een van de seizoenen!