Ben Lagerhuis

Adres
Heereveenseweg 5
8471 BA Wolvega
Telefoon
0561 616 362
Dinerbon.com Wolvega Ben Lagerhuis
Dinerbon.com Wolvega Ben Lagerhuis
Dinerbon.com Wolvega Ben Lagerhuis
Dinerbon.com Wolvega Ben Lagerhuis

In hartje Wolvega, gelegen in het prachtige Friese Wouden, vindt u restaurant ‘t Lagerhuis. Hier kunt u genieten van een overvloed aan verrassende mediterraanse smaken en tafelen in een warme inrichting. In ons prachtige pand aan de Heerenveenseweg zult u zich direct welkom voelen en wordt het gegarandeerd een feest voor uw smaakpapillen. Kom snel eens bij ons zitten, op ons terras of lekker binnen, ook met uw dinerbon!

Onze eigenaar is zeer vertrouwd met de mediterraanse keuken en is dus in staat om zelf authentieke, maar toch creatieve gerechten voor u neer te zetten. Zo kunt u genieten van Habibi’s, een rijk gevulde vis tajine voor twee, of Babba’s, een pilav met kikkererwten, gemengde groenten en abrikoos. Wij bieden u een zeer gevarieerde kaart waar u zelf u keuzes uit kunt maken, maar we bieden u ook de mogelijkheid om één van onze arrangementen te kiezen. Laat u verrassen met een heerlijk tapasmenu, of een luxe lagerhuismenu met een gerecht van wel vier of vijf verschillende soorten vis of vlees. Zo kunt u van al onze lekkere smaken proeven. Maakt u zelf u keuze, dan kunt u kiezen uit vele grillgerechten, vis of vlees, maar ook vegetariërs komen bij ons aan hun trekken. Zo serveren wij de Toren van Ratatouille, met heerlijke verse groenten, aardappelen en yoghurtsaus. Voor heerlijke authentieke nagerechten hoeft u ook niet verder te zoeken dan ‘t Lagerhuis. Kies voor ingedikte yoghurt met honing en noten, huisgemaakt Turks suikerbrood of onze heerlijke baklava. Heeft u liever ijs of een kaasplankje? Ook dat bieden wij u.

Aan de kinderen hebben wij natuurlijk ook gedacht. Een hamburger of huisgemaakte vissticks, met daarna een verrassingsijsje zal elke kleine kunnen bekoren.

Komt u snel eens bij ons langs? Voor een lunch, diner of borrel heten wij u graag welkom in ons prachtige restaurant. Kom dus snel uw dinerbon verzilveren bij ‘t Lagerhuis!