Delifrance Apeldoorn

Adres
Hoofdstraat 119-G 
7311JZ Apeldoorn
Telefoon
055 5218143
Dinerbon.com Apeldoorn Delifrance Apeldoorn

Aan de Hoofdstraat in Apeldoorn staat Delifrance Apeldoorn. U kunt hier ontbijt bestellen of heerlijk lunchen met uw dinercheque. U kunt hier voor u zelf een heerlijk ontbijtje bestellen of voor iemand anders. Bijvoorbeeld iemand die jarig is of iemand waar u van houdt, maar het kan ook iemand zijn die pas getrouwd is! Delifrance Apeldoorn is chique en modern ingericht. U zult met uw dinercheque in een aangename omgeving kunnen genieten van uw maaltijd. Er hangt altijd een fijne sfeer in de Delifrance en wat ook leuk is, is dat de Delifrance voor jong en oud geschikt is. Zo kunt u hier eten met wie u maar wilt!

In de keuken worden de allerlekkerste dingen klaargemaakt. Er zijn onder andere zoete lekkernijen (een apfelstruden of een Luikse wafel), hartige tussendoortjes zoals een croissant met ham en kaas of een roombotercroissant, verschillende soorten belegde stokbroodjes, specialiteiten, maaltijdsalades, provencettes, warme baguettes en verse vruchtensappen. U kunt met uw dinercheque alle denkbare verrukkelijke combinaties mogelijk maken. Verder zijn er ook heerlijke dranken aanwezig. Er is koffie, thee, chocolademelk, frisdrank en koffie specialiteit. Er zijn ook alcoholische dranken aanwezig zoals wijn en bier. Neem bijvoorbeeld een heerlijke Ice Tea of Optimel, maar u kunt ook kaneel koffie nemen. Voor iedereen is er zeker iets lekker te eten en te drinken!

Van maandag t/m zondag is Delifrance Apeldoorn afwisselend geopend tussen 9:00 uur en 21:00 uur. Tot snel met uw dinercheque, u zult er geen spijt van krijgen!