Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)

Adres
Molenstraat-Centrum 1
7311XG Apeldoorn
Telefoon
055 844 9351
Dinerbon.com Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)

Let op: wij kunnen alleen fysieke Diner Cadeaukaarten accepteren. Geen e-vouchers. 

Heerlijk Lokaal is gevestigd aan de Molenstraat-Centrum in Apeldoorn. Met uw dinerbon kunt u hier nu terecht voor de lekkerste gerechten van Apeldoorn! Heerlijk Lokaal houdt zich niet vast aan de standaard horecanormen en zorgt voor een prettige en losse sfeer. Voor jong en oud is het de ideale plek om uiteten te gaan! De wit/bruin geblokte vloer met de houten tafels en sierlijke krukken en de mooi ingerichte bar zorgen voor een kloppend plaatje. Ook de geweldige en vriendelijke bediening zorgt voor een geweldige sfeer.

Heerlijk Lokaal maakt overheerlijke ambachtelijke en lokale gerechten. De ingrediënten die hierbij gebruikt worden zijn vers en lokaal en zijn samen met de lokale leveranciers zorgvuldig uitgezocht. Zo krijgt u alleen maar eerlijke gerechten voor uw dinerbon. De koks zullen verrukkelijke dingen maken zoals ambachtelijk belegde broodjes, daghappen, lunchgerechten, verse salades, vers gemaakte smoothies en ambachtelijke koffie. Voor het diner zullen zij heerlijke soepen, voor-, hoofd- en nagerechten, salades en kindermenu’s maken. Per seizoen zal Heerlijk Lokaal u een andere menukaart aanbieden. Zo is er veel afwisseling en wordt u elke keer verrast door nieuwe lekkere ambachtelijke gerechten. Perfect voor uw dinerbon! Bij Heerlijk Lokaal krijgt u alleen eerlijke en kwaliteit gerechten geserveerd.

Van dinsdag t/m zaterdag is Heerlijk Lokaal geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur. Op zondag zijn zij geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. Pak snel uw dinerbon en ga genieten van al het lekkers van Heerlijk Lokaal!