Pizzeria Vesuvio

Adres
Brinklaan 130
7311HX Apeldoorn
Telefoon
Brinklaan 130
Dinerbon.com Apeldoorn Pizzeria Vesuvio
Dinerbon.com Apeldoorn Pizzeria Vesuvio
Dinerbon.com Apeldoorn Pizzeria Vesuvio

Centraal gelegen in Apeldoorn vindt u een pizzeria waar u kunt gaan genieten van heerlijke huisgemaakte Italiaanse specialiteiten. De pizzeria waar dit mogelijk is heet Pizzeria Vesuvio en u bent er het hele jaar door welkom met uw dinerbon. U vindt Pizzeria Vesuvio aan de Brinklaan 130, waar u door de vriendelijke bediening warm zal worden onthaald in het restaurant. Bij Pizzeria Vesuvio kunt u in een sfeervolle setting ontdekken welke heerlijkheden de Italiaanse keuken u allemaal te bieden heeft. De ligging van het restaurant op een centrale plek in de stad maakt het bovendien het restaurant bij uitstek om neer te ploffen na een lange dag winkelen of cultuur snuiven in Apeldoorn! Uw dinerbon is dus goed besteed bij deze pizzeria.

In de keuken van Pizzeria Vesuvio worden op ambachtelijke wijze voor u verse pizza’s gebakken. Op het menu staan de bekende en traditionele pizza’s zoals de Pizza Margherita en de Pizza Salami, maar u vindt er ook rijkbelegde pizzasoorten die wellicht nieuw voor u zijn. Zo kunt u met uw dinerbon bijvoorbeeld een Pizza Marcello bestellen die is belegd met tomatensaus, kaas, champignons, zalm, ananas, banaan en gorgonzola. Bovendien zijn er vele heerlijke en verse pasta-, vlees- en visgerechten te verkrijgen. Sluit uw diner af met een vrolijke ijscoupe, bijvoorbeeld een Banana Royale met vanille ijs, verse banaan, chocolade saus en slagroom.

Laat u verassen door de vele smaken van de Italiaanse keuken en breng met uw dinerbon een bezoek aan Pizzeria Vesuvio in het stadshart van Apeldoorn. Het team van Vesuvio verheugt zich al op uw komst.