Restaurant Mangu

Adres
Stationsstraat 155
7311ME Apeldoorn
Telefoon
055 - 5214442
Dinerbon.com Apeldoorn Restaurant Mangu
Dinerbon.com Apeldoorn Restaurant Mangu
Dinerbon.com Apeldoorn Restaurant Mangu
Dinerbon.com Apeldoorn Restaurant Mangu

Houdt u van Mexicaans eten en kunt u een beetje tegen een pepertje? Kom dan eten bij Restaurant Mangú in het centrum van Apeldoorn. In dit stijlvolle restaurant met gezellige cocktailbar zult u zich helemaal in de zomerse sferen wanen. Dit zal zeker het geval zijn als u plaats neemt op het ruime terras aan de achterkant! Kom dus gezellig met uw partner, gezin of vrienden een hapje eten en neem uw Dinerbon mee.

Bij Restaurant Mangú kunt u voor maar €24,50 onbeperkt tapas eten. Dit is dan ook écht onbeperkt en zonder tijdslimiet. U heeft dan de keus uit maar liefst 70 verschillende koude en warme tapas met een Mexicaans tintje. Hieronder vallen ook veel vegetarische gerechtjes en kindergerechtjes, zodat u met het hele gezin een gezellige avond kunt beleven. Overigens vallen er ook een aantal verleidelijke nagerechten onder dit arrangement, zoals churros en sorbetijs. Smullen geblazen met uw Dinerbon! Op de reguliere menukaart staan allerlei Mexicaanse en Tex-Mex gerechten met vis, vlees en/of groenten. Een aanrader is om fajitas te bestellen. U krijgt dan een sissend pannetje met een vulling naar keuze, geserveerd met salade en tortillas. Om echt in de Mexicaanse sferen te belanden, bestelt u een exotische cocktail of speciaalbiertje. Genieten van een ontspannend avondje uit met uw Dinerbon.

Achterin Restaurant Mangú kunt u zelfs indoor barbecueën. Voor een vast bedrag van €30 kunt u zoveel opscheppen van het royale buffet om dit vervolgens zelf te bereiden op de barbecue in het midden van uw tafel. Haal de chef in u naar boven met uw Dinerbon!