Restaurant Parthenon (geen E-vouchers)

Adres
Raadhuisplein 8
7311 LK Apeldoorn
Telefoon
055 - 5222323
Dinerbon.com Apeldoorn Restaurant Parthenon (geen E-vouchers)
Dinerbon.com Apeldoorn Restaurant Parthenon (geen E-vouchers)
Dinerbon.com Apeldoorn Restaurant Parthenon (geen E-vouchers)
Dinerbon.com Apeldoorn Restaurant Parthenon (geen E-vouchers)

Let op!: Bij dit restaurant kunt u geen (e-)vouchers inleveren

Kom met uw Diner Cadeau Dinerbon naar Parthenon en ontdek de Griekse sfeer en wereldberoemde gerechten van de Griekse keuken! Of u nu een gezellig diner met z'n tweetjes wilt hebben, een snelle hap, of een uitgebreide catering, bij Parthenon kan het allemaal. U vindt dit bijzondere restaurant onder het oude raadhuis van Apeldoorn, in het levendige hart van deze mooie stad. Een bijzondere combinatie, van twee verschillende eeuwenoude culturen onder één dak! Uw Dinerbon accepteren wij graag!

In de keuken van restaurant Parthenon werken geestdriftige koks vol passie met verfijnde ingrediënten en zij zullen u overdonderen met hun ongebreidelde kookkunst. De ene na de andere schaal wordt op de tafel getoverd. en u zult met volle teugen genieten van de heerlijke Griekse koude en warme voorgerechten, grillgerechten, vleesspecialiteiten, visspecialiteiten en heerlijke desserts. Wij adviseren u zeker onze specialiteiten waaronder lamsbout uit de oven met tijmroomsaus, traditionele moussaka of bijvoorbeeld ossenhaas met spinazie, metzovela kaas en verse truffel. En daar kunt u met uw Dinerbon van genieten!

Bij Restaurant Parthenon bent u altijd van harte welkom. U vindt onder de markt meer dan 600 parkeerplaatsen. Komt u hieruit naar boven dan loopt u al bijna de keuken van Parthenon binnen. Ook hebben wij een grote bar waar u voor het diner nog even kunt relaxen en uitblazen van een drukke dag of na het diner nog even gezellig nakletsen.

Er is in ons restaurant plek voor 100 personen verdeeld over tafels voor 4. Overal hebt u prachtig uitzicht op het Marktplein en Raadhuisplein. Kijkt u ook zeker eens naar onze mogelijkheden voor het organiseren van een diner met uw familie of collega’s. Wij bezorgen onze klanten graag een onvergetelijke ervaring! Kom langs met uw Dinerbon.