Moeke's Kaffeej

Adres
Blauwe Sluis 1b
6629 KK Appeltern
Telefoon
048 7541872
Dinerbon.com Appeltern Moeke's Kaffeej
Dinerbon.com Appeltern Moeke's Kaffeej

Ons ouderwetse en gezellige Grand Café Moeke’s Kaffeej staat in het plaatsje Appeltern. Onze verzameling aan oude blikken hebben wij toegevoegd aan ons café. Zo hebben wij oud en nieuw gecombineerd waardoor het café een bijzondere uitstraling heeft gekregen. Heeft u behoefte om overdag een krantje te lezen met een kopje koffie er bij? Dan nodigen wij u graag uit in ons café! Ook kunt u gezellig langskomen in de avonduren. Wij spelen dan muziek en kijken sportwedstrijden op een groot scherm, maar u kunt ook komen kaarten en biljarten! Als u op zoek bent naar echte ouderwetse gezelligheid, dan moet u zeker langskomen met uw dinerbon bij Moeke’s Kaffeej! Bij ons zult u gegarandeerd vriendelijk behandeld worden. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u een aangenaam bezoek heeft en tevreden bent.

Onze koks maken de allerlekkerste maaltijden en gerechten voor u klaar. U kunt dus met uw dinerbon heerlijk bij ons komen lunchen of dineren. Ook maken wij graag lekkere borrelhapjes voor u klaar. Op onze lunchkaart hebben wij de volgende heerlijke maaltijden staan: broodjes, maaltijdsalades, uitsmijters, soepen en kroketten. De dinerkaart heeft een keuze uit voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten, maar ook heerlijke desserts. Voor de allerkleinste onder ons is er een lekker kindermenu samengesteld waar de kinderen kunnen kiezen uit verschillende voor- en hoofdgerechten. Zo is er voor iedereen altijd iets lekkers te eten!

Wij zijn elke dag geopend tussen 10:00 uur en 23:00 uur, kom dus snel uw dinerbon verzilveren en laat u verassen door onze keuken!