Bistro Robin Hood

Adres
Willemsplein 30
6811 KC Arnhem
Telefoon
026 - 445 6025
Dinerbon.com Arnhem Bistro Robin Hood
Dinerbon.com Arnhem Bistro Robin Hood

Bistro Robin Hood is gevestigd in een sfeervol pand aan het Willemsplein in het centrum van Arnhem. De naam van deze leuke eet- en drinkgelegenheid is ontleend aan de eeuwenoude Engelse legende over de middeleeuwse vrijbuiter Robin Hood die stal van de rijke edelen en de buit verdeelde onder de armen. Elementen uit dit vaak beschreven en verfilmde verhaal vind je terug in het interieur dat wel wat weg heeft van een middeleeuwse herberg uit een van de vele films over deze volksheld uit Sherwood Forest. Je neemt plaats aan een van de robuuste houten tafels in een knusse ruimte vol klassieke schilderijen en pentekeningen. Een groot houten paard midden in de ruimte lijkt toezicht te houden op de gasten, prachtig! Er is ook veel aandacht besteed aan een gedempte, sfeervolle verlichting met kaarsen op de tafels. Hier voel je je al snel helemaal thuis.

Bij Bistro Robin Hood kun je terecht voor een kopje koffie of een drankje aan de bar tijdens een dag shoppen, voor een gezellige lunch tussen de middag en natuurlijk voor een uitgebreid diner. Als het mooi weer is kun je ook buiten plaatsnemen onder de parasols op het terras. Op de menukaart vind je heerlijke grillgerechten zoals spareribs, schnitzels, varkenshaas en een uitgebreide mixed grill. Vis van de grill is ook een aanrader en voor vegetariërs is er een ruime keus aan schotels zonder vlees en vis. Naast de diverse keuzemenu’s is er ook de ‘Robin Hood Grand Table’, een tafel vol heerlijke gerechtjes die je met elkaar kunt delen. Een diner in deze sfeervolle bistro sluit je natuurlijk af met een van de onweerstaanbare desserts met ijs en fruit.

Bistro Robin Hood is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. De keuken sluit om 22:00 uur. Je Dinerbon of Dinercheque wordt graag geaccepteerd. Ook als je met een grotere groep iets te vieren hebt kun je hier terecht. Op de bovenetage is een aparte ruimte voor maximaal 75 personen, perfect dus voor een bruiloft, familiefeest of een uitje met je collega’s. De locatie is goed bereikbaar per bus en trein.