Cafe de Kroeg

Adres
Nieuwstraat 27
6811 HV Arnhem
Telefoon
020 671 1456
Dinerbon.com Arnhem Cafe de Kroeg

Genieten van een complete horeca-ervaring met uw Dinerbon kan bij De Kroeg in Arnhem. Kom bij ons genieten van kwaliteitshoreca met alles erop en eraan, inclusief een flinke dosis livemuziek. Met uw Dinercadeaubon kunt u bij ons terecht voor een hele avond vol vermaak, lekker eten en heerlijke drankjes. De Kroeg is dagelijks geopend vanaf 16 uur en onze keuken gaat open vanaf 17 uur. Op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen hebben wij livemuziek in ons café, waar u aanstormend (en al gearriveerd) muzikaal talent kunt bewonderen. Kom genieten van onze goed bevoorrade bar, goede keuken en fijne muziek!

Ons restaurant is met een geluidsdichte sluis verbonden met het café. Op deze manier kunnen wij u een ontspannen diner zonder geluidsoverlast garanderen. Het menu wisselt iedere maand, zodat elk bezoekje aan het restaurant een verrassende is. Hou ook zeker de specials in de gaten. Op de specials heeft onze chef-kok echt zijn creatieve zijde losgelaten. Hij bedenkt dan ook uitgekiende en bijzondere gerechten. Verder kunt u bij ons prettig à la carte dineren, met kleine of grotere groep. Kom met uw Dinerbon dan ook heerlijk ontspannen genieten van een compleet avondje uit in De Kroeg.

Komt u gezellig een keer bij ons langs? Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in De Kroeg!