Cafe Restaurant Verheyden

Adres
Wezenstraat 6
6811 CR Arnhem
Telefoon
026 - 4437035
Dinerbon.com Arnhem Cafe Restaurant Verheyden
Dinerbon.com Arnhem Cafe Restaurant Verheyden
Dinerbon.com Arnhem Cafe Restaurant Verheyden
Dinerbon.com Arnhem Cafe Restaurant Verheyden

De lekkerste gerechten van de Mediterraanse keuken die vindt u bij Café Restaurant Verheyden in het mooie Arnhem. Bent u een ontzettende visliefhebber, vleesliefhebber of bent u vegetariër? Dan kunt bij ons heerlijk genieten van de heerlijke mediterraanse gerechten speciaal voor u gemaakt. Bij Verheyden staat een ding centraal; Heerlijk genieten! Ook heerlijk genieten? Stap dan eens bij ons binnen met uw dinerbon.

Sinds 1991 is Verheyden al gevestigd in een oud monumentaal pakhuis in hartje Arnhem. Deze plek biedt ontspanning en rust en is uit het oog van het shoppende publiek.

De vorige eigenaar van het pand en ontwerper Bob Verheyden heeft ook het interieur van Verheyden verzorgd. Door zijn aangename interieur is het nu mogelijk om bij ons te genieten van uw maaltijd in een heerlijke ontspannen sfeer, het échte huiskamergevoel. In ons monumentale pand vind u ook nog enkele jugendstil invloeden en monumentale details terug. Dit zorgt ervoor dat de gehele ambiance compleet wordt gemaakt. Kom snel langs met uw dinerbon en proef de sfeer!

Seizoensgebonden en dagvers, dat is een hele belangrijke factor voor de keuken van Verheyden. Op onze kaart kunt u kiezen van heerlijke seizoensgebonden gerechten die kaar zijn gemaakt met dagverse producten. Door deze seizoensgebonden gerechten varieert onze menukaart maandelijks. De echte Verheyden klassiekers kunt u elke maand weer terugvinden op ons menu.

Verheyden introduceerde de oesters in de Nederlandse restaurantwereld. Een aantal jaren later is Verheyden nog steeds beroemd door zijn heerlijke dagverse oesters.

Komt u snel eens een keer bij ons genieten van de heerlijke oesters? Neem dan uw dinerbon mee!