Cafe Stout

Adres
Korenmarkt 10
6811 GV Arnhem
Telefoon
026 - 8449259
Dinerbon.com Arnhem Cafe Stout

Wilt u de Dinerbon besteden bij een gezellig eetcafé in het centrum van Arnhem? Kom dan langs bij Café Restaurant Stout bij de Korenmarkt. De kwaliteit van het eten en drinken is hoog. Als u het restaurant binnenstapt, herkent u  meteen de eetcafé-ambiance qua sfeer en inrichting. Desalniettemin maken de chefs het meeste zelf en werken ze steeds meer met lokale en biologische producten. U kunt bij Café Restaurant Stout dus goed eten in een ongedwongen sfeer. Dit kan ook met uw Dinerbon!

Café Restaurant Stout staat bekend om de goede service. Ze hebben een professioneel team dat alles doet om het naar uw zin te maken, maar doet dit in een informele sfeer. Iedereen is welkom. Er zijn geen kliekjes en er is geen deurbeleid. Uw Dinerbon is ook van harte welkom. Kom eens lekker lunchen bij Café Restaurant Stout. Bestel dan een bijzondere tosti of klassieke uitsmijter. Het is ook aan te raden om één van de huisgemaakte soepen te proberen, zoals courgettesoep met zalm! In de avond kunt u gezellig aanschuiven voor het diner. Op de menukaart staan vooral gerechten waar de vleesliefhebber blij van zal worden. Toch is ook de vegetariër van harte welkom bij Café Restaurant Stout. Wat dacht u van aardappelgnocchi met haricots verts, kastanjechampignons, oesterzwammen en Parmezaanse kaas?

Met de Dinerbon kan er ook lekker geborreld worden bij Café Restaurant Stout. Naast de uitgebreide selectie (speciaal)bieren en wijnen hebben ze ook een aantal sterke dranken. Blijf dan ook gezellig hangen voor de pubquiz of live muziek!