Dining 56

Adres
Rijnkade 56
6811 HB Arnhem
Telefoon
026 - 4428282
Dinerbon.com Arnhem Dining 56
Dinerbon.com Arnhem Dining 56
Dinerbon.com Arnhem Dining 56
Dinerbon.com Arnhem Dining 56

Een dag is zo gevuld in Arnhem. Wat uw interesses ook zijn, u kunt in deze stad zeker iets vinden om de dag mee door te komen. Er is meer dan genoeg gelegenheid om te shoppen maar u kunt ook de hele dag doorbrengen in musea. Wat u ook besluit te doen, de beste afsluiter van een dag is natuurlijk een lekker diner. Dan zit u bij Dining56 het best. Hier gaat zelfs de moeilijkste eter met een glimlach op zijn gezicht weer op huis aan. Dat is een garantie die ook voor gasten met een cadeaubon willen betalen geldt. Bijvoorbeeld de dinercheque van Diner Cadeau.

De reden dat veel mensen langskomen bij Dining56 zijn de workshops. Hier komt men van heinde en verre voor langs. Het is niet alleen de beste plek voor beginners om een crashcourse koken te krijgen maar ook als u op zoek bent naar een les in meer geavanceerde kook technieken bent u hier aan het juiste adres. Onder het wakend oog van de chef-kok zult u hier de lekkerste gerechten leren maken. Wat de hele ervaring af maakt is dat u aan het einde de gerechten lekker zelf op mag eten. Met zulke ingrediënten en zo’n goede leermeester kan het gewoon niet meer fout gaan.

U bent natuurlijk ook van harte welkom als u gewoon wilt dineren. De kaart staat vol met gerechten zodat à la carte dineren een uitstekende optie is. Maar als u wat avontuurlijker bent ingesteld is het een aanrader om het verrassingsmenu te proberen. Dit menu is toepasselijk ‘Smaakvlucht56’ genoemd.

Reis dus snel af naar deze leuke Gelderse stad en verzilver uw Diner Cadeau dinercheque.