Lestari Indonesisch Restaurant

Adres
Nieuwstraat 50
6811HX Arnhem
Telefoon
026 3515636
Dinerbon.com Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant
Dinerbon.com Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant
Dinerbon.com Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant
Dinerbon.com Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant

Wij heten u met uw Dinerbon van harte welkom bij Indonesisch restaurant Lestari. U vindt Lestari in het centrum van Arnhem aan de Nieuwstraat. Het restaurant heeft plek voor zo’n 70 gasten en heeft een intieme en gezellige ambiance. Bij Lestari streven wij altijd naar perfectie in het bereiden van authentiek Indonesisch eten. U kunt hier van dinsdag tot en met zondag terecht vanaf 16.30 uur voor een heerlijk avondje uit!

In januari 2007 openden Monica Sriwati en Johanes Daely een afhaalrestaurant in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem Zuid. Door de vele enthousiaste reacties op het authentiek bereide Indonesische eten waagden Monica en Johanes in 2010 de stap om een restaurant te openen in Arnhem centrum. Restaurant Lestari in de Nieuwstraat is het resultaat!

Op het gevarieerde menu van Lestari vindt u vele authentieke Indonesische specialiteiten. Deze worden bereid van enkel de beste verse ingrediënten die wij ook in onze toko Lestari Arnhem gebruiken. Ook kunt u vele gerechten en specialiteiten van ons afhaalrestaurant herkennen op de kaart. Zo kunt u genieten van overheerlijke ikan (vis), bakar, verse udang (garnaal), goreng, nasigule en saté kambing (geit). Daarnaast kunt u kiezen voor ons uitgebreide buffet of voor onze rijsttafel met meer dan 20 verschillende gerechten.

Bij Lestari kunt u niet alleen genieten van de heerlijke veelzijdigheid van de Indonesische keuken, maar ook van de gastvrije bediening en gezellige sfeer. Een avondje uit is hier een echt een feestje. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! Zeker ook met uw Dinerbon.