Restaurant Liman Valkenburg

Adres
Westervoortsedijk 89
6827AW Arnhem
Telefoon
06 24812957
Dinerbon.com Arnhem Restaurant Liman Valkenburg
Dinerbon.com Arnhem Restaurant Liman Valkenburg
Dinerbon.com Arnhem Restaurant Liman Valkenburg

Ondanks dat je misschien wat anders verwacht, ligt Restaurant Liman Valkenburg niet in Valkenburg maar in Arnhem. De ligging aan de rand van het water is erg mooi. In dit restaurant wordt de Mediterrane keuken in volle bloei geserveerd. De mediterrane sfeer wordt versterkt door de ligging aan het water, die u laat vergeten dat u in Arnhem bent. Een zeer geschikte locatie om uw dinerbon eens te gebruiken!

De inrichting van restaurant Liman Valkenburg is maritiem, en de mensen van de bediening zijn zeer vriendelijk. U zult niet de eerste zijn die zich daadwerkelijk inbeeldt aan de mediterrane kust te zijn. Dit komt door de ligging tegen het water aan. Al met al een erg fijne plek om uw dinerbon te gebruiken. Er is ruime keuze aan Mediterrane gerechten gebaseerd of vis. Op de menukaart staan de heerlijkste mediterane specialiteiten. Als u liever voor een vleesgerecht kiest, in plaats van een visgerecht, dan kan dat uiteraard ook. Dan kunt u ook kiezen voor een van de vleesmaaltijden, zoals wilde eenden paté, of wild zwijn-ham. Naast uw gerecht kunt u natuurlijk ook van een heerlijk wijntje of ander drankje genieten. Dus wees welkom om met uw dinerbon te genieten van een heerlijk dinertje bij Liman Valkenburg.

Komt u uit de buurt van Arnhem? Of bent u expliciet op zoek naar een restaurant met een goede mediterrane kaart? Dan is restaurant Liman Valkenburg de plaats waar u met uw dinerbon heen moet gaan!