Rijnmozaik

Adres
Rijnkade 52a
6811 HB Arnhem
Telefoon
026 3700159
Dinerbon.com Arnhem Rijnmozaik
Dinerbon.com Arnhem Rijnmozaik
Dinerbon.com Arnhem Rijnmozaik

Sinds 1990 is restaurant Rijnmozaik gevestigd aan de Rijnkade in Arnhem. Sindsdien staan ze bekend om haar traditionele Turkse gerechten en prachtige terras aan het water met uitzicht op de Rijn. In de zomer is dit dus dé plek om in de vakantiestemming te komen! Overigens is het binnen ook goed toeven met haar traditionele inrichting, tropische planten en Turkse achtergrondmuziek. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier genieten van een authentieke Turkse maaltijd en typische Turkse gastvrijheid. Bij Rijnmozaik beleeft u een onvergetelijke avond!

De koks van restaurant Rijnmozaik hebben zich meester gemaakt in het bereiden van authentieke Turkse gerechten met vis, vlees of groenten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten en dat proeft u! U kunt bijvoorbeeld de Dinerbon besteden aan een heerlijke Turkse pizza. Ze hebben traditionele varianten zoals de Lahmacun met pittig gekruid lamsgehakt. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van de Etlı Izgara met tomatensaus, kaas, kipfilet, köfte en biefstuk? Uiteraard kunt u ook een gebakken of gegrild vis- of vleesgerecht bestellen met uw Dinerbon. Op de uitgebreide kaart vindt u onder andere gemarineerde lamskoteletten van de grill, gegrilde spies van kipfilet gemarineerd in een knoflook-tijm marinade en gegrilde dorade met licht pittige tomaten-basilicumsaus.

Ook vegetariërs kunnen met hun Dinerbon terecht bij restaurant Rijnmozaik. De Turkse keuken biedt heerlijke gerechten met onder andere aubergine, spinazie of linzen. Of bestel bijvoorbeeld de Sebzeli Börek gevuld met champignons, courgette, aubergine, spinazie en kaas uit de oven. Zo geniet iedereen aan tafel van een heerlijk Turks diner!