Troya Restaurant

Adres
Rijnkade 53
6811 HB Arnhem
Telefoon
026 - 3515514
Dinerbon.com Arnhem Troya Restaurant
Dinerbon.com Arnhem Troya Restaurant
Dinerbon.com Arnhem Troya Restaurant

Met uw Dinerbon heeft u nu de kans om heerlijk te geniet bij Troya in Arnhem. Ervaar de heerlijke smaken van de Turkse keuken en dat ook nog eens op een fantastische locatie. Kom tot rust in ons restaurant met een fijne, warme en sfeervolle inrichting gelegen aan de Rijnkade. Bij ons kunt u makkelijk komen via openbaar vervoer of gewoon met eigen vervoer. Komt u snel een keer binnenstappen?

De meest heerlijke gerechten van de Turkse keuken, die vindt u gewoon bij Troya. Bij Troya kunt u kiezen uit de meest tongstrelende vis- en vleesgerechten. Ook voor de vegetariërs is er de mogelijkheid om heerlijk bij ons te komen eten. Wij bieden voor de vegetariërs de keuze uit enkele heerlijke vegetarische gerechten. Het sfeervolle interieur zorgt er bij ons voor dat u kan genieten van ons heerlijke eten in een rustige en warme setting. Ons interieur en ons gastvrije personeel zorgen er voor dat u zonder zorgen kunt genieten van uw eten en het gezelschap. Komt u voor een etentje voor twee, of komt u met een grote groep? Bij Troya bent u in ieder geval van harte welkom, ook met uw Dinerbon. Verder beschikken wij over een sfeervol terras aan de Rijnkade die uitkijkt op de John Frost brug en de Nieuwe Brug. Ook kunt u in de wintermaanden plaatsnemen in de koude wintermaanden naast een heerlijk knapperend haardvuurtje.

Het prachtige uitzicht van ons terras en de hoge kwaliteit van ons eten zorgen voor extra glans aan uw dag. Kom bij Troya dineren met uw Dinerbon en ervaar een perfect avondje uit.