In de Groene Jager

Adres
Ruurloseweg 2
7244 AV Barchem
Telefoon
0573 - 441201
Dinerbon.com Barchem In de Groene Jager
Dinerbon.com Barchem In de Groene Jager
Dinerbon.com Barchem In de Groene Jager
Dinerbon.com Barchem In de Groene Jager

Met uw Dinerbon genieten van typisch Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid? Kom dan met uw Dinerbon langs bij In de Groene Jager, een gemoedelijk en gezellig Hotel-Restaurant in Barchem. In de Groene Jager zit al sinds zo’n beetje 1860 op deze plek, en sindsdien heeft het een functie als lokale ontmoetingsplek. Door de jaren heen is er veel veranderd aan In de Groene Jager en aan Barchem zelf. In de Tweede Wereldoorlog is het gebouw zelfs door oorlogsschade afgebrand. In 1966 is het toen overgenomen door de huidige eigenaren, die indertijd kleinschaligheid, rust en gemoedelijkheid voor ogen hadden als kernwaarden. Tegenwoordig is dat nog steeds zo en dat kunt u terugzien in het gastvrije en attente personeel en de gezellige inrichting van In de Groene Jager. Bovendien zijn we gevestigd op een groene en centrale plek in de Achterhoek. Een ideale start- of stopplek voor een mooie wandel- of fietstocht in de buitenlucht. Kom na uw fietstocht lekker dineren bijvoorbeeld met uw Dinerbon en geniet van gerechten uit de streek.

Onze menukaart bevat veel gerechten die typisch zijn voor de streek. Denk dan bijvoorbeeld aan sliertjessoep, gebraden vlees en griesmeelpudding. Ook de seizoensgebonden producten houden we in de gaten, zodat wij onze gasten periodiek kunnen laten genieten van heerlijke seizoensgebonden gerechten. Gemoedelijkheid, rust en gezelligheid, dat krijgt u voor uw Dinerbon als u langskomt bij In de Groene Jager.

Neem uw Dinerbon mee naar de Achterhoek en kom gezellig op bezoek. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt!