Hotel De Smittenberg

Adres
Arnhemseweg 537
7361 CJ Beekbergen
Telefoon
055 - 5061331
Dinerbon.com Beekbergen Hotel De Smittenberg
Dinerbon.com Beekbergen Hotel De Smittenberg
Dinerbon.com Beekbergen Hotel De Smittenberg

Totdat er bij een hotel lekker gegeten kan worden is het geen echt hotel. Dat weten ze als geen ander bij De Smittenberg. Dit gezellige hotel weet dat u er op uit bent en op zoek bent naar ontspanning. Daarom nemen ze bij De Smittenberg de zorgen die u over het eten heeft weg. Schuif lekker aan en geniet van de gerechten die de enthousiaste chef-kok elke dag weer voor u op tafel zal zetten. Combineer deze passie voor eten met de persoonlijke en ongedwongen sfeer van het restaurant en uw avond kan niet meer stuk. Zeker niet omdat ze bij De Smittenberg nu ook de dinercheque van Diner Cadeau accepteren.

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden op de uitgebreide kaart van het restaurant. Welk moment van de dag u ook langs komt, u kunt altijd aan tafel. Tijdens het ontbijt kunt u genieten van een kopje koffie, verse jus en een lekker eitje. Voor de lunch en brunch wordt alles uit de kast gehaald en voor het diner kunt u langs het buffet lopen of natuurlijk eens lekker à la carte dineren. Ook kunt u terecht in het restaurant voor een heerlijk dessert. Proef bijvoorbeeld van één van de twee dessertbuffets of kies tijdens de zomermaanden voor de ijscoupes. Tijdens het aardbeienseizoen is er zelfs een speciale aardbeientaart.  Er is dus meer dan genoeg aanbod. Bij De Smittenberg is belangrijk dat iedereen een plezierig verblijf heeft. Daarom hebben ze speciaal voor de kinderen diverse menu’s samengesteld. Hier zullen de kleintjes gegarandeerd van smullen.

Kom dus snel aan tafel bij De Smittenberg en laat u verwennen door het geweldige personeel. Vergeet niet om te betalen met uw dinercheque van Diner Cadeau.