Restaurant Het ei van Columbus

Adres
Stoppelbergweg 63
7361TE Beekbergen
Telefoon
055 5061498

Aan de Stoppelbergweg in Beekbergen staat restaurant Het Ei van Columbus. Dit chique en sfeervolle restaurant staat tussen de bossen midden op de prachtige Veluwe. Met uw dinerbon heten wij u graag welkom als groep, als gezin of voor een romantisch uitje in ons restaurant.
Wij bieden u de gelegenheid om binnen of buiten te eten. Binnen beschikken wij over een kleine zaal, een bistro met openhaard en een apéritiefbar. Buiten beschikken wij over een groot terras met een grote tuin. Voor de kinderen is er in de tuin een springkussen te vinden waar zij zich heerlijk kunnen vermaken. Het is voor ons belangrijk dat u een prettig verblijf heeft en dat het eten u uitstekend zal smaken. Als u persoonlijke wensen heeft laat het ons dan weten!

De keuken heeft keuze uit de volgende keuzes: buffetten, a la carte menu’s, 3-gangen keuzemenu’s, een verassingsmenu, allergenenkaart, kleine kaart en kindermenu’s. Deze menu’s bestaan uit koude of warme voorgerechten en de hoofdgerechten bestaan uit rund, vis, varken, eend, zalm en andere keuzes. De buffetten bestaan uit 11 verschillende keuzes. Onze desserts bestaan uit verschillende soorten ijs en lekkernijen. Met uw dinerbon kunt ook bij ons terecht voor de verschillende soorten witte en rode wijnen. Deze wijnen komen uit onder andere Spanje, Australië, Californië en nog meer verschillende gebieden!

Doordeweeks zijn wij geopend van woensdag tot vrijdag vanaf 12:00 uur en in het weekend zijn wij geopend vanaf 14:00 uur. Wij hopen u snel langs te zien komen met uw dinerbon!