Al pacinos

Adres
Muraltplein 34
7271AX Borculo
Telefoon
0545-271876
Dinerbon.com Borculo Al pacinos

Bent u ook zo dol op de échte Italiaanse keuken? Kom dan eens dineren bij restaurant Al Pacino’s in het Gelderse Borculo. Hier wordt namelijk ook uw Dinerbon geaccepteerd. Dit restaurant staat bekend om haar royale menukaart, schappelijke prijzen en zonnige terras. U waant zich zo in een romantisch restaurantje in Milaan of Rome! Al Pacino is dan ook zeer geschikt voor een diner voor twee, maar ook gezinnen en grote groepen zijn welkom. Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee.

Geniet van een gezellig diner bij Al Pacino’s, dat vernoemd is naar de wereldberoemde Amerikaans-Italiaanse acteur uit Scarface. Bestel eerst een lekker drankje én een traditioneel voorgerecht. Zo hebben ze onder andere gebakken inktvis, dun gesneden carpaccio, meloen met rauwe ham en diverse frisse salades. Bij Al Pacino’s krijgt u waar voor uw Dinerbon. Daarna kunt u aan het hoofdgerecht beginnen. Op de menukaart vindt u vele pizza’s en pasta’s, waaronder de bijzondere Tagliatelle Gamberetti met garnalen, courgette, pepers en tomaatroomsaus. Of heeft u meer zin in de Penne Pieremavera met spinazie, gehakt, champignons en rauwe ham? De echte pizzaliefhebber moet de Dinerbon komen besteden op maandag of dinsdag, want dan is het Pizzadag bij Al Pacino’s. Alle pizza’s (met uitzondering van de specialiteiten) zijn dan slechts €7!

Al Pacino’s heeft ook een aantal traditionele Italiaanse vlees- en visgerechten op de menukaart staan. Perfect voor als u een keer wat anders wilt dan een pizza of pasta! Bestel bijvoorbeeld varkenshaas met gorgonzolasaus, ossenhaas met groene peper-roomsaus of zalmfilet in dille-roomsaus. Een glas Italiaanse wijn maakt uw diner compleet.