Hofstede de Middelburg - feesten en partijen

Adres
Zandwal 1
7383RP Bussloo
Telefoon
0571 - 261900
Dinerbon.com Bussloo Hofstede de Middelburg - feesten en partijen
Dinerbon.com Bussloo Hofstede de Middelburg - feesten en partijen

Reserven voor groepen vanaf 8 personen

Hofstede De Middelburg ligt in het hart van de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Het landgoed is meer dan een hectare groot en is omgeven door water. Met uw Dinerbon kunt u bij ons tijdens het ontbijt, de lunch, het tussendoortje of het diner genieten van een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo. Met uw Dinerbon kunt u plaatsnemen in onze brasserie: ‘Brodazz’. Hier kunt u terecht voor al uw horecabehoeften. Van ontbijt tot lunch tot tussendoortje en heerlijk diner. De unieke ligging, de sfeervolle ambiance en de authentieke omgeving is onze Hofstede als geen ander geschikt om heerlijk te onthaasten. Neem bijvoorbeeld een pauze van uw wandeltocht door de omgeving, of sluit uw fietstocht af met een heerlijk diner. Ook voor alles daar tussenin kunt u terecht bij ‘Brodazz’, bijvoorbeeld voor een lekker kopje koffie en een heerlijk stukje gebak.

‘Brodazz’ is het hele jaar geopend en u bent ook dan op elk moment welkom om even lekker te ontspannen bij ons. Wij hebben een verrassende menukaart en onze Italiaanse chef-kok heeft een mooie selectie gemaakt uit allerlei verse producten uit de streek, zodat wij u echt iets heerlijks kunnen voorschotelen. Ook staan er een aantal Italiaanse lekkernijen op de kaart, mooi meegenomen dus! Wij maken voor u ontbijt, lunch, een lekker tussendoortje of gewoon een compleet diner. Geniet bijvoorbeeld van de lekkere ‘bar-bites’, kleine hapjes die u lekker aan de bar kunt nuttigen. Ideaal voor tussendoor!

Kom gezellig langs op Hofstede De Middelburg, en geniet op ontspannen wijze van lekker eten en drinken. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen!