Caldo e Freddo

Adres
Roggestraat 4
6981 BK Doesburg
Telefoon
0313-477069
Dinerbon.com Doesburg Caldo e Freddo
Dinerbon.com Doesburg Caldo e Freddo
Dinerbon.com Doesburg Caldo e Freddo
Dinerbon.com Doesburg Caldo e Freddo

Woont u in of in de buurt van Doesburg en heeft u nog een Dinerbon? Dan zou u die onder andere kunnen verzilveren bij Caldo e Freddo. Deze sfeervolle horecagelegenheid is ooit begonnen als koffiebar/ijssalon, maar is inmiddels uitgegroeid tot een goed eetcafé met wijnbar. Het zal niet moeilijk zijn om u thuis te voelen bij Caldo e Freddo. Ga lekker zitten in het huiselijk ingerichte restaurant of op het fijne terras en geniet van een volledig verzorgd diner. Betalen kan gewoon met uw Dinerbon! Het enthousiaste keuken- en bedieningsteam staat zeven dagen per week tussen 17:30 en 21:00 voor u klaar.

Als u van uitgebreid tafelen met mooie wijnen houdt, bent u bij Caldo e Freddo aan het juiste adres. De eigenaar zit al meer dan dertig jaar in het sommeliersvak en heeft een uitgebreide en unieke wijnselectie tot zijn beschikking. Dit zal heerlijk smaken bij de heerlijke gerechten die Caldo e Freddo te bieden heeft. Begin u diner bijvoorbeeld met de antipasti voor twee personen. Dan krijgt u een mooie selectie aan voorgerechten met onder andere vitello tonato, buffelmozzarella & tomaat, rauwe ham, gemarineerde champignons en stokbrood. Uw Dinerbon is bij Caldo e Freddo goed besteed! Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals de Caldo burger met spek, eendenborst met rode wijnsaus en black tiger garnalen met knoflook, cajunkruiden en room.

Bent u een echte vleesliefhebber? Dan zou u kunnen kiezen voor de chateaubriand van graangevoerde black angus met bearnaisesaus, ratatouille en oerfriet. Dit is per twee personen te bestellen. Het team van Caldo e Freddo hoopt u én uw Dinerbon spoedig te mogen ontvangen!