Restaurant Layalina

Adres
Korte Kapoeniestraat 11A
7001CA Doetinchem
Telefoon
031 4785899
Dinerbon.com Doetinchem Restaurant Layalina
Dinerbon.com Doetinchem Restaurant Layalina
Dinerbon.com Doetinchem Restaurant Layalina

Bij Restaurant Layalina waant u zich in het Midden Oosten, terwijl u gewoon in het Hollandse Doetinchem zit. Dit heeft vooral te maken met de authentieke Arabische gerechten, de kenmerkende gastvrijheid en typische familiesfeer van Libanon en omliggende landen. Het is niet voor niks dat het restaurant Layalina is genoemd: dit is een vertaling van de Nederlandse gezelligheid naar de typische Arabische gezelligheid. Verras uw zintuigen met gerechten die u nog niet eerder heeft geproefd. U kunt bij Restaurant Layalina ook met uw Dinerbon terecht!

Bij Restaurant Layalina geven ze een extra Arabisch tintje aan de avond door de authentieke houtskoolbarbecue. Het vlees dat op deze barbecue wordt bereid blijft heel mals en krijgt een originele Arabische smaak. Proef zelf in ruil voor uw Dinerbon hoe de kruiden anders uitkomen en het vlees nog beter smaakt! Wat dacht u bijvoorbeeld van de ‘’Riyash Schotel’’? Dan krijgt u heerlijk gekruide lamskoteletten van de barbecue met bulgur, friet, frietsaus en sla. Overigens kunt u ook een mixed grill met drie, vier, vijf of zes soorten vlees bestellen met uw Dinerbon. Dit is speciaal voor de echte vleesliefhebber. Geniet samen met uw partner, vrienden of familie van een gezellige en smakelijke avond.

Wilt u echt een culinaire wandeling maken door het Midden Oosten? Dan kunt u voor slechts €17 zo veel opscheppen van het salade- en mezzebuffet als u maar op kunt. Dit kan natuurlijk ook in ruil voor uw Dinerbon. U heeft dan de keus uit heel veel warme en koude Arabische hapjes. Eet smakelijk!