Al Gusto

Adres
Meidoornlaan 14
6921 EL Duiven
Telefoon
06 24 54 82 17
Dinerbon.com Duiven Al Gusto
Dinerbon.com Duiven Al Gusto

Heeft u binnenkort een leuk feestje of een ander evenement bij u thuis, en bent u er nog niet uit wat u moet doen met de catering? Met uw dinerbon kunt u deze catering nu uit handen geven aan Al Gusto – Thuis in Tapas. Al Gusto is een bevlogen cateraar die de lekkerste Spaanse tapas en andere Mediterrane gerechten voor u bereidt. U hoeft zich, wanneer u Al Gusto de catering laat regelen, helemaal niet meer druk te maken over het eten. Al Gusto regelt namelijk alles van begin tot eind. Zij bezorgen bij u de heerlijke gerechten, alsmede het traditionele Mediterrane servies, waaronder leuke aardewerken bakjes om de hapjes in te serveren. De volgende dag komen ze alles weer ophalen. U hoeft niets af te wassen, dus u kunt alles gewoon vies weer inleveren.

Bij Al Gusto hechten ze veel waarde aan waar de naam van de cateraar voor staat. Al Gusto betekent namelijk met smaak, en alle hapjes en gerechten worden dan ook zo bereid dat ze zeer smaakvol zijn. Om dit te bereiken worden alleen de lekkerste en meest verse ingrediënten gebruikt. U heeft verschillende mogelijkheden wat betreft het soort eten dat u wilt hebben op uw evenement . U kunt met uw dinerbon Spaanse tapas bestellen vanuit het assortiment op de site, of u kunt een compleet Mediterraan buffet bestellen met gerechten uit de Griekse, Italiaanse en Spaanse keuken. Zo zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen.

Neem snel contact op voor de mogelijkheden, ze denken bij Al Gusto graag met u mee! Betalen kan uitgeraard gewoon met uw dinerbon!

Let op: u kunt bij Al Gusto alleen catering voor thuis bestellen (en dus niet op locatie dineren).