Het oude Politiebureau

Adres
Breelaan 2a
6711 MR Ede
Telefoon
0318 - 658700
Dinerbon.com Ede Het oude Politiebureau
Dinerbon.com Ede Het oude Politiebureau
Dinerbon.com Ede Het oude Politiebureau
Dinerbon.com Ede Het oude Politiebureau

U bent met uw Dinerbon van harte uitgenodigd bij restaurant Het Oude Politiebureau in het centraal gelegen Ede. Het Oude Politiebureau is smaakvol, stijlvol en eigentijds. Wij hebben een passie voor koken en gastvrijheid zit ons in het bloed, of u nu komt voor de lunch, het diner, vergadering of feest.

De statig muren van Het Oude Politiebureau verbergen een prachtige binnentuin. Hoewel niet veel mensen het weten, heeft ons restaurant een royaal terras. U kunt hier heerlijk beschut zitten onder de oude kastanjeboom, of juist lekker in het zonnetje op het fraai ingerichte zijterras. Met feestelijke koelers houden wij uw wijntje koud en als schemert steken wij een kaarsje aan. Ook liggen er plaids voor als het kouder wordt.

De kaart van Het Oude Politiebureau heeft als basis de Franse keuken, maar laat zich graag beïnvloeden door andere keukens. Onze dinerkaart verandert met de seizoenen mee en bevat altijd een aantal verrassende seizoensgerechten. Omdat wij streven naar de beste kwaliteit, werken wij altijd met zorgvuldig uitgekozen producten. Hiervoor werken wij veel samen met leveranciers uit de omgeving. Al het vlees dat wij gebruiken heeft het ‘beter leven’ keurmerk en onze vis wordt duurzaam gevangen. Het jonge en enthousiaste keukenteam is heel flexibel en houdt graag rekening met uw allergie of speciale dieetwens.

Van Maandag tot en met vrijdag is ons restaurant geopend vanaf 11.30. U kunt dan genieten van de lunch en aansluitend van het diner. Zaterdag gaan onze deuren om 16.00 open en zondag is onze bistro geopend. Schuift u binnenkort eens aan met uw Dinerbon!