Red's Tapas Grill & Bar

Adres
Museumplein 3
6711NA Ede
Telefoon
0318 595 856
Dinerbon.com Ede Red's Tapas Grill & Bar
Dinerbon.com Ede Red's Tapas Grill & Bar
Dinerbon.com Ede Red's Tapas Grill & Bar
Dinerbon.com Ede Red's Tapas Grill & Bar

Onbeperkt Tapas eten in Ede? Kom met uw dinerbon naar Red’s Tapas Grill en Bar en geniet van een compleet verzorgde avond uit voor jong en oud. De zaak wordt gerund door de broers Vincent en Ferdinand, die er persoonlijk voor zorgen dat het u aan niks ontbreekt tijdens uw bezoek aan Red’s Tapas Grill en Bar. Ook aan de kinderen is gedacht, want er is een kinderhoek, aangepaste menu’s én aangepaste taspashapjes. Een kindvriendelijke besteding van uw dinerbon dus!

Alle Tapas wordt vers voor u bereid en pas gesneden wanneer u uw bestelling doorgeeft, waardoor de kwaliteit en smaak van het eten wordt gegarandeerd. Voor een vaste prijs mag u onbepekt van deze hapjes genieten! Ook de Grillgerechten zijn van goede kwaliteit en de specialiteit van de chef is Red’s T-bone steak. Die moet u zeker een keer gegeten hebben! Naast Tapas en Grill restaurant is Red’s ook een cocktail- en speciaalbier bar. Maarliefst vijfendertig verschillende speciaalbieren bieden ze hier aan, waarvan enkele op de wisseltap. Ook kunt u huisgemaakte sangria bestellen of nippen aan huisgemaakte cocktails. Probeer de Mango Dream of de cocktail van het huis: Red’s Tea.

Als u op zoek bent naar een leuke avond uit in Ede, waarbij u kunt betalen met uw dinerbon, dan bent u bij Red’s Tapas Grill en Bar zeker aan het goede adres. Na een dagje winkelen in Ede, wandelen of fietsen in de omgeving of cultuur snuiven heten Vincent en Ferdinand u van harte welkom om lekker bij te komen van uw dag!