Steakhouse Amadeus Ede

Adres
Wekeromseweg 1
6718SC Ede
Telefoon
0318 610 473
Dinerbon.com Ede Steakhouse Amadeus Ede
Dinerbon.com Ede Steakhouse Amadeus Ede

Restaurant Steakhouse Amadeus bestaat nu zo’n dertig jaar en heeft een vestiging in Ede en in Silvolde. Al vanaf het begin is het restaurant een doorslaand succes. Dit komt mede door de zeer uitgebreide menukaart en het gebruik van de beste kwaliteit vis en vlees voor de laagste prijs. Hier komt de prachtige ambiance en de vriendelijke en professionele bediening nog bij. Nu kunt u ook hier met uw Dinerbon terecht.

Onze kaart is zeer uitgebreid. Werkelijk iedereen kan bij ons van een heerlijke lunch of diner genieten. Wij bieden vegetarische gerechten en vis en uiteraard heel veel vlees. Nog niet genoeg gehad? Onze dessertkaart zal u doen watertanden.

De kids krijgen bij Amadeus een speciale kinderkaart. Achteraf mogen zij een leuk cadeautje uitzoeken. Er is in ons restaurant genoeg speelgoed aanwezig om hen de hele avond te vermaken!

Ook hebben wij een mooie rookkamer ingericht met chesterfields. Rook uw sigaret of sigaartje onder het genot van een heerlijk aperitief of digestief.

Wij raden iedereen aan eens ons vlees te proberen uit de dry aged rijpings cel. Vlees wordt doorgaans te vers gegeten. Wij laten ons vlees hierin weken rijpen. Wanneer het eruitkomt lijkt het vlees hard en droog, maar als je het zwarte korstje van het vlees afschraapt verschijnt er heerlijk rood en mals vlees. Zo lekker heeft u het gegarandeerd nog nooit gegeten.

Onze gezellige ambiance wordt gekenmerkt door warme kleren, knusse openhaardjes en bijzondere decoraties. Daarnaast hebben wij een grote bar waaraan u heerlijk kunt borrelen.

Wij hopen u snel te zien met uw Dinerbon en denken dat u na uw eerste bezoek gelijk weer terug zal willen komen!